En drömlik oas

Address En drömlik oas

Area Deia - Mallorca

Rooms 1 sovrum och 1 badrum Size 56 m² plus 38 m² terraser
Såld
Bilder

En drömlik oas

"Huset är en oas men ändå bara några steg ner till byn"

Vi kan nu erbjuda denna fantastiska chans att vara en del av den eftertraktade byn Deia. Det perfekta huset för ett par eller en person. Som ett gästhem, ett andra hem för längre vistelser eller bara för att komma undan och koppla av på helgerna. Det ligger inom ett stenkast från byn men ändå privat och med en magisk utsikt.

Detta enfamiljshus med 400 åriga anor totalrenoverades under senare år och är nu i ett perfekt skick och redo att flytta in i.

Fullt utrustat kök på bottenvåningen med diskmaskin och tvättmaskin allt snyggt doldt bakom paneldörrar. En inbjudande privat terrass på cirka 18 m² direkt utanför och erbjuder eftermiddags- och kvällssol och en fantastisk utsikt över omgivningarna.

Sovrum med ett generöst badrum med dusch på första våningen.

Ett ljust och inbjudande vardagsrum på andra våningen med öppen spis och ett stort panoramafönster med en utsikt som inte lämnar någon oberörd.

Takterrassen på cirka 20 m² har allt man kan önska sig med sin 360 graders utsikt över berget, byn och havet. En solsäng och en dusch inbjuder till långa avkopplande dagar.

Om du någonsin har drömt om Deia, låt då inte denna sällsynta chans gå dig förbi. Kontakta oss idag för mer information och en exklusiv visning.

 

Det här säger de nuvarande ägarna om sitt speciella hus:

Under åren har vi använt vårt hus som ett fritidshus, sedan på helger medan vi också bodde i Palma för att nu bo här på heltid.

Vi älskar 360 graders utsikten från takterrassen mot havet i en riktning och bergen i den andra. Huset är en oas men ändå bara några steg ner till byn.

En av de fantastiska sakerna med Deia är de många olika restaurangerna inklusive våra favoriter Bistro Rullan, SHortet, Nama, Sebastian's och den underbara lokala Sa Font Fresca. Och det är fantastiskt att ha butikerna Joy och Clarke Pickett i Deia - två av mina favoritbutiker på Mallorca.

Fakta

  • Status Sold
  • Pris 520.000 EUR
  • Månadskostnad
  • City Palma
  • Område Deia - Mallorca
  • Adress En drömlik oas
  • Rum 1 sovrum och 1 badrum
  • Storlek 56 m² plus 38 m² terraser
  • Referens FFP067

Anmäl intresse