Byhus från 1920

Address Byhus från 1920-talet

Area Esporles

Rooms 3 sovrum och 2 badrum Size 117 m² + 35 m² trädgård
Såld
Bilder

Byhus från 1920

Traditionellt byhus i Esporles, med 3 sovrum, två badrum, terrass och trädgård i sydvästläge. Renoverat med centralvärme och uppdaterade kök och badrum. Perfekt för ett par eller en ung familj som vill vara nära Palma och naturen i en traditionell by.

 

Interiör

När du kommer in i detta historiska radhus från 1920-talet kommer du direkt in i ett charmigt vardagsrum med vita väggar, synliga bjälkar i taket och med en stor kamin efter en av väggarna. Bakom vardagsrummet och genom ett vackert valv finns en matsal med ytterligare en kamin och gott om plats för ett stort bord med många sittplatser. Köket ligger på baksidan av huset mot den frodiga trädgården och har en praktisk utformning. Från köket når du en inbjudande terrass som vetter mot sydväst med massor av sol och utsikt över de gröna omgivningarna.

Första våningen består av två sovrum, ett generöst dressingroom och ett badrum med utsikt över trädgården.

På andra våningen och separat från resten av huset finns ett tredje rum - perfekt för att användas som kontor, för att skapa eller bara koppla av, eller som ett gästrum.

Under terrassen och köket finns ett generöst utrymme som idag används som tvättstuga och förråd, här finns också ett andra badrum med dusch.

Huset är utrustat med centralvärme.
 

Exteriör

Några steg ner från terrassen utanför köket når du din egen privata trädgård som i bakre änden avgränsas av den lilla bäcken som går genom hela byn. Från terrassen kan du se de närliggande bergen och solen när den går ner.

 

Läge

Huset har ett centralt läge i den äldre delen av byn precis vid bäcken.
 

Om Esporles

Byn Esporles är mycket vacker, har ett välbevarat traditionellt arkitektoniskt arv och en fantastisk miljö på södra sidan av Tramuntana-bergen och med Palma bara inom 20 minuters bilresa.

Esporles har alla nödvändiga bekvämligheter, från frukt- och grönsaksaffärer, barer, restauranger, apotek, stormarknader och skolor till och med ett inomhusklättrings-center och en årlig efterrätts-marknad.

Byns huvudgata är kantad av stora träd och ligger bredvid bäcken som löper genom hela byn och skapar en grön frodig miljö året runt.

Esporles är en traditionell by som verkar vara näst intill orörd av turism, vilket förmodligen också är anledningen till att en internationell expat-community dragits hit. Det är en vacker by och nära Palma, vilket gör den till en önskvärd plats att bo i.

Fakta

  • Status Sold
  • Pris 400.000 EUR
  • Månadskostnad
  • City Palma
  • Område Esporles
  • Adress Byhus från 1920-talet
  • Rum 3 sovrum och 2 badrum
  • Storlek 117 m² + 35 m² trädgård
  • Byggår 1920
  • Referens FFP055

Anmäl intresse