Modern våning med extra allt

Address Våning med takterrass och havsutsikt

Area Palma City

Rooms 3 sovrum och 3 badrum Size 150 m² + 25 m²
Såld
Bilder

Modern våning med extra allt

Här finner ni en våning som ger det lilla extra och bekvämligheten i vardagen. Hissen tar er högst upp i fastigheten till denna yteffektiva våning där varje kvadratmeter är planerad. Välkomnande entré leder er direkt in i våningens härliga sällskapsytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här finns två balkonger, en fransk balkong och fint ljusflöde strålar in till bostaden. Stilrent kök, köksö med smartalösningar och integrerade vitvaror. Intilliggande rum med tvättmaskin och torktumlare . Helkaklad gäst wc finns att tillgå på samma plan.
En trappa leder er ner till den privata sovrumsdelen. På detta våningsplan finns tre sovrum. Ett sovrum med burspråk, privat badrum med dusch, golvvärme, fönster, handdukstork och walk in closet. Ett sovrum med burspråk och ett sovrum med fransk balkong, platsbyggda garderober och intilliggande helkaklat badrum med golvvärme, dusch och handdukstork.

Till våningen hör en fantastisk takterrass om ca 25 m² som ni når via en trapp från trapphuset. Takterrassen ger er både perfekt umgängesyta och fantastisk vy över Palma Stad och den trevliga hamnen. Platsbyggt utekök, el och vatten finns indraget.

Genomgående ljust trägolv, målade väggar, spotlights i tak och fina materialval. Luftkonditionering för värme och kyla, samt centralvärme finns installerad.
Fastighet byggdes 2016 av en erkänt duktig byggherre. Gemensamt garage finns i källaren där två garageplatser och ett stort förråd tillhör våningen.

Santa Catalina är ett otroligt populärt område i Palma de Mallorca. Från att ha varit fiskarnas och arbetarnas kvarter strax utanför den gamla stadsmuren till att nu var ett av de mest eftertraktade områdena att bo i. Santa Catalina är oerhört charmigt och erbjuder mysiga och trendiga kaféer, barer och restaurangutbudet är fantastiskt. I Santa Catalina finner Ni även trendiga inredningsshoppar och klädbutiker.
Saluhallen Santa Catalina är väldigt uppskattad och har öppet från tidig morgon fram till lunch. Här finner Ni lokalproducerade varor, frukt och grönt av bästa kvalitet.
Att promenera till Palmas vackra strandpromenad tar endast ett par minuter och flygplatsen når ni med bil inom 15 minuter.

Fakta

  • Status Sold
  • Pris 890.000 EUR
  • Månadskostnad 150 EUR IBI 720€/Year
  • City Palma
  • Område Palma City
  • Adress Våning med takterrass och havsutsikt
  • Rum 3 sovrum och 3 badrum
  • Storlek 150 m² + 25 m²

Anmäl intresse