Marklägenhet med fin terrass

Address Marklägenhet med fin terrass

Area Santa Catalina

Rooms 2 sovrum 2 badrum Size 100 m² + 14 m² terrass
Price 540.000 EUR
Bilder

Marklägenhet med fin terrass

Lägenheten

Lämna gatan och stig rakt in i denna varma och välkomnande marklägenhet på en eftertraktad bostadsadress i populära Santa Catalina. Det är en lägenhet med två sovrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning, en härlig och frodig uteplats med bbq-hörna och gott om plats för familj och vänner. En helrenovering slutfördes i mitten av 2018, med särskilt fokus på att skapa ett bekvämt hem av hög kvalitet och generösa sociala ytor. Master sovrum, ett andra mindre sovrum/kontor, stort badrum med dubbla handfat och en gästtoalett med dusch fullbordar detta underbara hem. Genomgående kvalitetsmaterial, trä, högt i tak och synliga bjälkar.

Läge

Downtown Santa Catalina inte långt från marknaden, barer, affärer och restauranger. En lugn del av denna levande och spännande stadsdel som samtidigt är mycket mysig och småskalig. En favorit del av Palma hos många där du har allt inom gångavstånd.

Säljarna egna ord

"Våra bbq-kvällar på terrassen med vänner är en klar favorit. Att ha allt vi behöver utanför dörren till vårt hem gör livet så mycket lättare. För en god brunch brukar vi gå till Mama Carmen, yogaklasserna på Earth Yoga är en del av en nästan daglig rutin. När man på kvällen går ut på middag finns så många ställen att välja mellan, men vi brukar hamna i närheten och ofta på trevliga Patron Lunares. För de mesta kommer vännerna över och vi lager maten tillsammans. "

Fakta

  • Pris 540.000 EUR
  • Månadskostnad
  • City Palma
  • Adress Marklägenhet med fin terrass
  • Rum 2 sovrum 2 badrum
  • Storlek 100 m² + 14 m² terrass

Intresseanmälan